Stilul industrial a devenit un adevărat fenomen în lumea designului interior, captivând inimile celor pasionați de un aspect urban și eclectic. Împrumutând elemente din mediul industrial, acest stil adaugă caracter și personalitate spațiilor interioare. Descoperă cum poți integra acest trend în casa ta și ce îmbinări surprinzătoare poți crea.

Elemente definitorii ale stilului industrial:

  1. Metalul și lemnul: Principalul element al stilului industrial este
  2. contrastul între metal și lemn, care adaugă o textură și o căldură distincte spațiului.
  3. Piese de mobilier minimalist: Mobilierul în stil industrial se caracterizează prin simplitate și funcționalitate, adesea având un aspect minimalist și robust.
  4. Iluminatul industrial: Corpurile de iluminat în stil industrial, cu influențe din medii industriale precum fabrici sau ateliere, adaugă un farmec industrial aparte spațiului.

Cum poți integra stilul industrial în casa ta:

  1. Combinații îndrăznețe: Mixează mobilierul din metal cu piese de lemn masiv pentru a crea un contrast interesant în decorul tău.
  2. Accente industriale: Adaugă elemente precum țevi expuse, prize și prize de curent în stil industrial pentru a-ți accentua designul.
  3. Texturi și culori contrastante: Alege texturi aspre și culori închise pentru a sublinia atmosfera urbană și robustă a stilului industrial.

Încăperi care adoptă stilul industrial:

  1. Livingul: Transformă livingul într-un spațiu industrial chic prin adăugarea unui scaun suspendat din metal, o masă de cafea din lemn masiv și un candelabru industrial.
  2. Bucătăria: Integrează blaturi de bucătărie din beton și scaune din metal pentru a crea o bucătărie modernă și funcțională în stil industrial.
  3. Baia: Accesorizează baia cu elemente sanitare în stil industrial, precum robinete și dușuri cu finisaje din metal negru sau ruginit.

Găsește inspirație și produse în stil industrial pe www.gotwood.ro:

Pe

Găsește inspirație și produse în stil industrial pe www.gotwood.ro găsești o gamă variată de produse în stil industrial, de la comode TV și mese de cafea până la corpuri de iluminat și articole pentru baie și bucătărie. De asemenea, poți descoperi și piese pentru DIY, care îți permit să îți personalizezi propria mobilă în stil industrial. Echipa Got Wood oferă și servicii de vopsire a ușilor de interior și exterior în stil vintage, completând perfect designul industrial al casei tale.

Transformă-ți casa într-un spațiu urban și elegant cu ajutorul stilului industrial și produselor de calitate de pe

Găsește inspirație și produse în stil industrial pe www.gotwood.ro!