Salutare!
Iti propunem un concurs ce se va desfasura in perioada 11.03-30.03.2023.
Pentru ca ne place sa facem lucrurile altfel, iata care sunt regulile concursului:
Posteaza o fotografie, schita, desen, etc. pe profilul tau de Instagram/facebook cu un produs pe care doresti sa il executam pentru tine, si da-ne tag. Pastreaza postarea pe toata perioada de desfasurare a concursului.
Ne poti da follow, like, share. Nu iti vor creste sansele de castig, insa pe noi nu ne deranjeaza daca o faci.
Produsul pe care vrei sa il facem pentru tine se va executa din lemn de brad, din profile de 1.8×1.8, 3.6×1.8 ,4.2×1.8 , 9.4×1.8, 11.4×1.8 si/sau 20×1.8 cm.
Dimensiunile produsului nu vor depasi 60 cm (lungime, latime, inaltime).
Castigatorii vor fi desemnati printr-un vot secret in cadrul echipei GotWood, pe criterii stabilite intern, originalitate, functionalitate, dificultate de executie, etc.
Cei 3 finalisti vor fi anuntati printr-o postare separata in data de 30.03.2023, urmand ca pe data de 31.03.2023 sa anuntam ordinea castigatorilor.
Premii:
Premiul 1: Vom executa pentru tine produsul pe care il vei posta; acesta va intra automat in catalogul de produse GotWood cu denumirea pe care o vei alege tu. Acesta va fi livrat catre tine, prin curier, doar pe teritoriul Romaniei, costurile de transport vor fi suportate de catre GotWood.
Premiul 2: Set 3 rafturi de perete din lemn in forma hexagonala Carnival alb -> valoare produs 139.99 RON -> https://gotwood.ro/produs/set-3-rafturi-de-perete-din-lemn-in-forma-hexagonala-carnival-alb/ -> Acesta va fi livrat catre tine, prin curier, doar pe teritoriul Romaniei, costurile de transport vor fi suportate de catre GotWood.
Premiul 3: Suport pentru role de hartie igienica Budapesta palisandru -> valoare produs 79.99 RON -> https://gotwood.ro/produs/suport-pentru-role-de-hartie-igienica-budapesta-palisandru/ -> Acesta va fi livrat catre tine, prin curier, doar pe teritoriul Romaniei, costurile de transport vor fi suportate de catre GotWood.
Participand la acest concurs, accepti automat regulile concursului, inscrise mai sus.

#concurs #giveaway #concursromania #giveawayromania